Psihološka podrška za osobe sa epilepsijom od marta dostupna članovima udruženja

Poštovani članovi,

Udruženje Centar za obolele od epilepsije je ostvarilo saradnju sa timom psihologa spremnih da pružaju usluge psihološke podrške svim članovima udruženja.

Osobe koje žive sa epilepsijom mogu imati različite poteškoće kao što su loše raspoloženje, manjak samopouzdanja, negativne misli i emocije, strahove, osećaj stigmatizacije, probleme u međuljudskim odnosima, na poslu… Upravo u ovakvim situacijama, psihološka podrška može biti od velike pomoći, sa ciljem da se osobe koje žive sa epilepsijom osnaže i ostvare svoje potencijale kako bi prevazišli probleme sa kojima se susreću i poboljšali kvalitet života.

Psihološko savetovalište je dostupno svim članovima udruženja i počinje sa radom 2. marta 2021. godine. Termini za razgovor sa psihologom su utorkom, prvi sa početkom u 18 časova i drugi sa početkom u 19 časova. Svoj termin možete zakazati tokom nedelje na mejl psiholog@epilepsija.org.rs.

Zahvaljujemo se na saradnji psiholozima koji su prepoznali potrebu osoba sa epilepsijom za ovakvim servisom pri udruženju Centar za obolele od epilepsije.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Održan Ljubičasti čet na temu Migralepsija

Sinoć je u 19 časova održan još jedan Ljubičasti čet na Skajp platformi u organizaciji Centra za obolele od epilepsije. Ovog petka smo sa doktorom Ivanom Mihaljevim razgovarali o Migralepsiji. Migralepsija označava istovremenu pojavu migrene i epileptičnih napada, uz napomenu. . .

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!