Psihološka podrška za osobe sa epilepsijom od marta dostupna članovima udruženja

Poštovani članovi,

Udruženje Centar za obolele od epilepsije je ostvarilo saradnju sa timom psihologa spremnih da pružaju usluge psihološke podrške svim članovima udruženja.

Osobe koje žive sa epilepsijom mogu imati različite poteškoće kao što su loše raspoloženje, manjak samopouzdanja, negativne misli i emocije, strahove, osećaj stigmatizacije, probleme u međuljudskim odnosima, na poslu… Upravo u ovakvim situacijama, psihološka podrška može biti od velike pomoći, sa ciljem da se osobe koje žive sa epilepsijom osnaže i ostvare svoje potencijale kako bi prevazišli probleme sa kojima se susreću i poboljšali kvalitet života.

Psihološko savetovalište je dostupno svim članovima udruženja i počinje sa radom 2. marta 2021. godine. Termini za razgovor sa psihologom su utorkom, prvi sa početkom u 18 časova i drugi sa početkom u 19 časova. Svoj termin možete zakazati tokom nedelje na mejl psiholog@epilepsija.org.rs.

Zahvaljujemo se na saradnji psiholozima koji su prepoznali potrebu osoba sa epilepsijom za ovakvim servisom pri udruženju Centar za obolele od epilepsije.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top