Projekat “Poslovna inkluzija” – osnaživanje za zapošljavanje

Dragi prijatelji,

Kompanije ManpowerGroup i Assert International pokrenule su projekat „Poslovna inkluzija“, koji ima za cilj evaluaciju i osnaživanje teže zapošljivih grupa kroz različite radionice, alate procene i preporuke za pozicije u skladu sa celokupnim programom samog projekta.

Socijalna i poslovna  inkluzija teže zapošljivih grupa su veoma važne. Stoga su kompanije ManpowerGroup i Assert International odlučile da pokrenu besplatni projekat fokusiran na procenu snaga i potencijala učesnika, kao i na radionice za sticanje dodatnih veština i znanja za kompetentno konkurisanje učesnika projekta. Na ovaj način program promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnicima istog.

Program obuhvata:

 • Digitalne radionice za unapređenje poslovnih veština na različite teme
  • Efikasno traženje posla i praćenje aktivnosti konkurisanja
  • CV i motivaciono pismo
  • Soft skills // kompetencije za 21. vek
  • Priprema za intervju bazirana na simulacijama, uz veštine samoprezentacije
  • Upotreba Outlook-a u svrhu poslovne komunikacije
  • Elementi i vrste ugovora o radu / radno pravo
  • Excel – osnove
 • Procenu individualnih snaga i potencijala putem svetski priznatih psiholoških instrumenata
 • Individualnu radionicu sa konsultantom-psihologom baziranu na snagama iz procene
 • Kreiranje individualnog profila, izveštaja fokusiranog na snage i pozicije za zaposlenje, koji može biti korišćen kao preporuka u procesu zapošljavanja
 • Preporučivanje kompanijama na tržištu u skladu sa profilom (po dogovoru)

Zašto treba da se prijaviš?

Zato što su ManpowerGroup i Assert International kompanije koje se, između ostalog, bave upravo procenom i zapošljavanjem različitih profila. Cilj programa „Poslovna inkluzija“ je da osvesti snage i potencijale učesnika, obezbedi im priliku za unapređenje poslovnih veština i olakša put ka zaposlenju. Sa druge strane, projektne aktivnosti usmerene su i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.

Razlog više: ovo je prva saradnja naše organizacije „Centar za obolele od epilepsije“ na projektu i prva prilika da se predstaviš kao deo naše zajednice.

Šta dobijaš?

Nova iskustva i kontakte kao i novi ugao gledanja na sebe i svoje potencijale kojih možda nisi ni bio svestan. A svi bismo najviše voleli da to bude veoma brzo i pravi posao za tebe.

Kako da se prijavim?

Za prijavu ti treba jedino pristup kompjuteru i e-mail, a ono što je najvažnije jesu motivacija i želja sa učestvovanjem.

Pozivamo vas da se prijavite na e-mail inkluzija@manpowergroup.rs

Dodatna pitanja možete postaviti na coepibeograd@gmail.com

Rok za prijave je 15.02.2021.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Obezbeđene ljubičaste narukvice

Centar za obolele od epilepsije je uz svesrdnu pomoć prijatelja udruženja, gospodina Mezulića, koji je donirao 6000 dinara, obezbedio 50 narukvica za obolele od epilepsije. Ove narukvice nose osobe sa epilepsijom širom sveta i služe kao znak prepoznavanja osoba koje imaju epilepsiju…

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!