Dragi prijatelji,

Kompanije ManpowerGroup i Assert International pokrenule su projekat „Poslovna inkluzija“, koji ima za cilj evaluaciju i osnaživanje teže zapošljivih grupa kroz različite radionice, alate procene i preporuke za pozicije u skladu sa celokupnim programom samog projekta.

Socijalna i poslovna  inkluzija teže zapošljivih grupa su veoma važne. Stoga su kompanije ManpowerGroup i Assert International odlučile da pokrenu besplatni projekat fokusiran na procenu snaga i potencijala učesnika, kao i na radionice za sticanje dodatnih veština i znanja za kompetentno konkurisanje učesnika projekta. Na ovaj način program promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnicima istog.

Program obuhvata:

Zašto treba da se prijaviš?

Zato što su ManpowerGroup i Assert International kompanije koje se, između ostalog, bave upravo procenom i zapošljavanjem različitih profila. Cilj programa „Poslovna inkluzija“ je da osvesti snage i potencijale učesnika, obezbedi im priliku za unapređenje poslovnih veština i olakša put ka zaposlenju. Sa druge strane, projektne aktivnosti usmerene su i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.

Razlog više: ovo je prva saradnja naše organizacije „Centar za obolele od epilepsije“ na projektu i prva prilika da se predstaviš kao deo naše zajednice.

Šta dobijaš?

Nova iskustva i kontakte kao i novi ugao gledanja na sebe i svoje potencijale kojih možda nisi ni bio svestan. A svi bismo najviše voleli da to bude veoma brzo i pravi posao za tebe.

Kako da se prijavim?

Za prijavu ti treba jedino pristup kompjuteru i e-mail, a ono što je najvažnije jesu motivacija i želja sa učestvovanjem.

Pozivamo vas da se prijavite na e-mail inkluzija@manpowergroup.rs

Dodatna pitanja možete postaviti na coepibeograd@gmail.com

Rok za prijave je 15.02.2021.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *