Obezbeđene ljubičaste narukvice

Centar za obolele od epilepsije je uz svesrdnu pomoć prijatelja udruženja, gospodina Mezulića, koji je donirao 6000 dinara, obezbedio 50 narukvica za obolele od epilepsije. Ove narukvice nose osobe sa epilepsijom širom sveta i služe kao znak prepoznavanja osoba koje imaju epilepsiju.

Naše udruženje je ove narukvice namenilo članovima, pre svega deci školskog uzrasta, koja imaju epileptične napade. Ukoliko želite da dobijete narukvicu, molimo vas da se prijavite putem forme za pridruživanje na sajtu.

Članovima je na raspolaganju 25 ljubičastih i 25 crnih narukvica.

Naše udruženje se zahvaljuje gospodinu Mezuliću na podstreku i širokogrudosti kojom je pomogao Centar za obolele od epilepsije na samom početku njegovog delovanja. Nadamo se da je ovo samo početak brojnih uspešnih akcija.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Epilepsija je ozbiljna bolest s kojom može da se živi: Nemojte da otvarate usta osobe koja ima napad. Dolazi do povreda

Epilepsija je veoma ozbiljna i složena bolest koja se u najvećem broju slučajeva može dobro kontrolisati lekovima. Ima pacijenata koji godinama žive bez napada, ali i onih koji umiru od posledica epilepsije. Lekari ne znaju zbog čega se ovo dešava, ali znaju da će se kod jednog od 100 pacijenata, epileptični napad završiti iznenadnom smrću

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!