Obezbeđene ljubičaste narukvice

Centar za obolele od epilepsije je uz svesrdnu pomoć prijatelja udruženja, gospodina Mezulića, koji je donirao 6000 dinara, obezbedio 50 narukvica za obolele od epilepsije. Ove narukvice nose osobe sa epilepsijom širom sveta i služe kao znak prepoznavanja osoba koje imaju epilepsiju.

Naše udruženje je ove narukvice namenilo članovima, pre svega deci školskog uzrasta, koja imaju epileptične napade. Ukoliko želite da dobijete narukvicu, molimo vas da se prijavite putem forme za pridruživanje na sajtu.

Članovima je na raspolaganju 25 ljubičastih i 25 crnih narukvica.

Naše udruženje se zahvaljuje gospodinu Mezuliću na podstreku i širokogrudosti kojom je pomogao Centar za obolele od epilepsije na samom početku njegovog delovanja. Nadamo se da je ovo samo početak brojnih uspešnih akcija.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Obezbeđene ljubičaste narukvice

Centar za obolele od epilepsije je uz svesrdnu pomoć prijatelja udruženja, gospodina Mezulića, koji je donirao 6000 dinara, obezbedio 50 narukvica za obolele od epilepsije. Ove narukvice nose osobe sa epilepsijom širom sveta i služe kao znak prepoznavanja osoba koje imaju epilepsiju…

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!