Emisija zdravsTVo na TV Kurir posvećena epilepsiji

nemanja-direktor-udruzenja-centar-za-obolele-od-epilepsije-i-novinarka-nove-s-sede-na-klupi-u-parku-i-komuniciraju

U nedelju, 18. oktobra na TV Kurir emitovana je emisija Zdravstvo čija je tema bila Život osoba sa epilepsijom. U polučasovnom razgovoru sa našim eminentnim neurolozima doc. dr Aleksandrom Ristićem i doc. dr Markom Ercegovcem čuli smo kakva je priroda epilepsije koje je mnogima i dalje mistična bolest. U emisiji su se mogli čuti i problemi na koje nailaze osobe sa epilepsijom u našem društvu zbog stigme – teže se zapošljavaju, nemaju pravo na upravljanje motornim vozilima itd.
Svoje iskustvo sa gledaocima je podelio i predsednik Centra za obolele od epilepsije, Nemanja Simeunović, koji je govorio o svom lečenju i problemima korisnika.
Zahvaljujemo novinarki Jovani Uhrin što je epizodu posvetila životu sa epilepsijom i doprinela širenju znanja o epilepsiji.
Emisiju možete pogledati na našem YT kanalu.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Obezbeđene ljubičaste narukvice

Centar za obolele od epilepsije je uz svesrdnu pomoć prijatelja udruženja, gospodina Mezulića, koji je donirao 6000 dinara, obezbedio 50 narukvica za obolele od epilepsije. Ove narukvice nose osobe sa epilepsijom širom sveta i služe kao znak prepoznavanja osoba koje imaju epilepsiju…

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!