Emisija zdravsTVo na TV Kurir posvećena epilepsiji

nemanja-direktor-udruzenja-centar-za-obolele-od-epilepsije-i-novinarka-nove-s-sede-na-klupi-u-parku-i-komuniciraju

U nedelju, 18. oktobra na TV Kurir emitovana je emisija Zdravstvo čija je tema bila Život osoba sa epilepsijom. U polučasovnom razgovoru sa našim eminentnim neurolozima doc. dr Aleksandrom Ristićem i doc. dr Markom Ercegovcem čuli smo kakva je priroda epilepsije koje je mnogima i dalje mistična bolest. U emisiji su se mogli čuti i problemi na koje nailaze osobe sa epilepsijom u našem društvu zbog stigme – teže se zapošljavaju, nemaju pravo na upravljanje motornim vozilima itd.
Svoje iskustvo sa gledaocima je podelio i predsednik Centra za obolele od epilepsije, Nemanja Simeunović, koji je govorio o svom lečenju i problemima korisnika.
Zahvaljujemo novinarki Jovani Uhrin što je epizodu posvetila životu sa epilepsijom i doprinela širenju znanja o epilepsiji.
Emisiju možete pogledati na našem YT kanalu.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Održan Ljubičasti čet na temu Migralepsija

Sinoć je u 19 časova održan još jedan Ljubičasti čet na Skajp platformi u organizaciji Centra za obolele od epilepsije. Ovog petka smo sa doktorom Ivanom Mihaljevim razgovarali o Migralepsiji. Migralepsija označava istovremenu pojavu migrene i epileptičnih napada, uz napomenu. . .

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!