Dr Selcuk Peker u avgustu dolazi u Beograd – Zakazivanje konsultacija u toku

Dragi prijatelji,

Danas smo kontaktirani od strane Hera Healthcare iz Istanbula sa molbom da objavimo da su organizovali dolazak Prof. Dr Selcuk Peker početkom avgusta meseca u Beograd.

Prof. Dr Selcuk Peker je jedan od vodećih neurohirurga na Balkanu ne samo u oblasti Gama Noža već i po operacijama DBS (Deep Brain Stimulation) i epilepsije.

Termin za konsultacije sa prof. dr Selcuk Pekerom je 04.08.2022. u njihovim prostorijama u Hera Helthcare klinike u Beogradu, Resavska 76.

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivanjem broja 063/524-784.

Pacijenti koji se odluče za konsultacije treba ranije da dostave medicinsku dokumentaciju i MRI ne stariji od mesec dana.

Važna napomena: Dokumentaciju je bolje dostaviti što ranije, ista se snima i prevodi se na engleski jezik, a originalna dokumentacija će vam biti vraćena. U Beogradu se organizuju samo konsultacije, a dalje lečenje ukoliko se pacijent odluči planira se i nastavlja se u Turskoj.

Kontakt osoba je Milena Milanović 063/524-784 i obavezno se pozovite na NVO Centar za obolele od epilepsije.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Obezbeđene ljubičaste narukvice

Centar za obolele od epilepsije je uz svesrdnu pomoć prijatelja udruženja, gospodina Mezulića, koji je donirao 6000 dinara, obezbedio 50 narukvica za obolele od epilepsije. Ove narukvice nose osobe sa epilepsijom širom sveta i služe kao znak prepoznavanja osoba koje imaju epilepsiju…

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!