Centar za obolele od epilepsije uručio zahvalnice gostima Ljubičastih četova

dr-aleksandar-ristic-sa-zahvalnicom-u-rukama-urucenoj-od-strane-udruzenja-centar-za-obolele-od-epilepsije

Centar za obolele od epilepsije pokrenuo je projekat „Ljubičasti čet“ u junu 2020. godine. Ovaj projekat se sprovodi bez budžeta, zahvaljujući svim ljudima koji su spremni da odvoje svoje vreme i razgovaraju u skajp grupi sa našim korisnicima. Zahvalni smo im jer prepoznaju potrebu naše zajednice da govori o važnim temama koje se tiču lečenja epilepsije i života sa njom.

Tokom dva mesca ugostili smo:

  • četiri doktora neurologije među kojima su doc. dr Aleksandar Ristić, dr Maša Kovačević, dr Galina Stevanović i dr Biljana Kohen,
  • Stašu Lalatović, psihologa,
  • Ljubišu Mihajlovića, dr molekularne biologije,
  • Bogdana Petrovića, HR menadžera – osobu sa invaliditetom i
  • Biljanu Jelenković Paspalj, načelnicu Odeljenja za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje OSI u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Na dosadašnjim virtuelnim okupljanjima obrađivali smo teme vezane za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u koju se svrstavaju i osobe sa epilepsijom, stigmu, depresiju kod osoba sa epilepsijom, epilepsiju kod dece, trudnoću kod žena sa epilepsijom, vozačku dozvolu za osobe sa epilepsijom, genetsku analizu, SUDEP i neurohiruršku intervenciju. Verujemo da nas u budućnosti čeka još mnogo podjednako edukativnih četova.

Cilj nam je da što više edukujemo kako osobe sa epilepsijom i njihove porodice tako i širu zajednicu. Zato smo odlučili da se zahvalimo svim našim dosadašnjim gostima na izdvojenom vremenu. Posebnu zahvalnicu predsednik Centra za obolele od epilepsije uputio je doc. dr Marku Ercegovcu za promociju našeg udruženja.

Tokom novembra naši prijatelji su primili poštom zahvalinice od Centra za obolele od epilepsije. U galeriji možete pogledati slike naših gostiju sa zahvalnicama. Nadamo se da će slike sa sledeće dodele biti mnogoljudnije kao i da ti dani nisu daleka budućnost.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Održan Ljubičasti čet na temu Migralepsija

Sinoć je u 19 časova održan još jedan Ljubičasti čet na Skajp platformi u organizaciji Centra za obolele od epilepsije. Ovog petka smo sa doktorom Ivanom Mihaljevim razgovarali o Migralepsiji. Migralepsija označava istovremenu pojavu migrene i epileptičnih napada, uz napomenu. . .

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!