Centar korača ka Međunarodnom danu epilepsije

Međunarodni dan epilepsije obeležava se 8.2. ove godine. Tim povodom IBE je organizovala akciju #50millionstepsforepilepsy
Međutim, broj od 50 miliona koraka je davno premašen i hrlimo ka broju od 100 miliona koraka. Zahvaljujući dr Maši Kovačević koja predstavlja Udruženje za epilepsiju u Republici Srbiji, registrovano kao nacionalni ogranak IBE, Srbija kao i udruženje Centar za obolele od epilepsije se pridružio ovoj akciji.
U susret Međunarodno danu epilepsije, prošetajte ovih sunčanih dana sa uključenim pedometrom i upišite broj svojih koraka na 50millionsteps.org

IBE je apelovao da se akcija podizanja svesti o epilepsiji u ponedeljak, 8.2. odigra tako što će svako okačiti svoju sliku na društvenu mrežu npr. instagram uz oznaku (hashtag) #EpilepsyDay i tako ukazati na brojnost osoba sa epilepsijom.

Centar za obolele od epilepsije vas poziva da se pridružite internacionalnoj akciji ali i da uzmete učešća u popunjavanju padlet table koju smo kreirali u susret Međunarodnom i Nacionalnom danu epilepsije.

Više Informacija o obeležavanju Nacionalnog dana epilepsije pružićemo vam sledeće nedelje.


Širimo znanje o epilepsiji!

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp

Naučite

Zapratite nas na:

Kategorije

Категорије

Skorašnji članci

Najčitaniji članci

Održan Ljubičasti čet na temu Migralepsija

Sinoć je u 19 časova održan još jedan Ljubičasti čet na Skajp platformi u organizaciji Centra za obolele od epilepsije. Ovog petka smo sa doktorom Ivanom Mihaljevim razgovarali o Migralepsiji. Migralepsija označava istovremenu pojavu migrene i epileptičnih napada, uz napomenu. . .

Pročitajte više »

BUDIMO U KONTAKTU!